Menu

Modul ”AdWords dinamični oglasi”

Cena (brez DDV): 120,00 € Cena (z DDV): 146,40 €

Modul omogoča izvoz artiklov za dinamične Facebook oglase.

Google AdWords s dinamičnimi oglasi zasleduje cilj popolne personalizacije oglasov glede na ciljnega uporabnika. Personalizacija se izvaja na podlagi zabeleženega uporabnikovega vedenja v spletni trgovini in na podlagi artiklov, ki jih imate v spletni trgovini. Obiskovalcu spletne trgovine se prikazujejo oglasi s artikli, za katere je izrazil zanimanje. Dinamični oglasi prikazujejo torej artikle, ki jih je mogoče dodal v košarico, pustil ali jih je celo kupil in mu zato želimo pokazati komplementarne artikle.

Dinamično oglaševanje preverjeno deluje!

Izkoristite moč dinamičnih oglasov na Google AdWords da

  • Oglašujte po meri ciljnega uporabnika in na vseh napravah. Možnost, da ciljnemu kupcu poveste svojo zgodbo na njegovemu pametnemu telefonu ali tablici je ključ do Avečje konverzije. Dobre zgodbe so tiste, ki prodajajo.
  • Poenostavite in racionalizirate oglaševanje. Z vzpostavitvijo Google AdWords dinamičnih oglasov avtomatizirate svoje oglaševanje. Ko uredite prenos podatkov med spletno trgovino (izvozite katalog artiklov) in oglaševalskim računom Adwords ter pravilno namestite sledilne kode na spletni strani, je oglaševanje preprosto in racionalno, saj se oglasi avtomatsko prilagajajo posameznemu uporabniku.
  • S Google AdWords dinamični oglasi se vam investicija v oglaševanje povrne v zelo kratkem času. Po dosedanjih izkušnjah naših strank je konverzijska stopnja primerljiva s tisto, ki jo beleži promet, pridobljen iz iskalnika. Ne verjamete? Preverite sami!
  • Kako lahko izkoristite dinamične oglase in dosežete nove prodajne vrhove v vaši spletni trgovini, si preberite na našem blogu.

Za najbolj učinkovito oglaševanje je potrebno v CSV dodati Google kategorije, kar enostavno naredite s pomočjo modula, tako da prenesete obstoječe kategorije iz vaše spletne trgovine, in jim dodelite google kategorijo in se na podlagi teh kategorij izvozijo pdoatki za Facebook.

Modul za izvoz artiklov se nahaja v : Sistem -> Konfiguracija -> DEGRIZ EXTENSIONS -> Facebook ads.

  • 1. Prenesemo obstoječe kategorije iz Magento trgovine in vsaki kategoriji dodamo Google kategorijo (Google kategorije so dostopne TUKAJ.)
  • Primer vrstice z dodano kategorijo (dodamo samo ime Google kategorije brez ID-ja):

    Default Category -> Moški -> Polo majice;Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops

  • 2. Datoteko shranimo, naložimo v magento s pomočjo mogula in shranimo konfiguracijo.
  • 3. Prenesemo Kategorije za uvoz na FB.

Postopek je potrebno ponoviti za vsak Store View (pogled trgovine), katerega želite izvoziti.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.