Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

OpenMage (Magento 1.9.x)
Google analytics 4 (gtag)

Zaloga: Na zalogi

Cena: 150,00 €

Akcijska cena 120,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 120,00 €

Magento 1.9 / Openmage modul za Google Analytics 4 omogoča sledenje dogodkom na spletni trgovini, ki se sprožijo ob različnih akcijah uporabnika, kot so dodajanje izdelkov v košarico ali zaključek nakupa. To omogoča natančnejše sledenje aktivnosti in vam omogoča izdelavo bolj učinkovitih oglaševalskih kampanj.

-20%

Cena: 150,00 €

Akcijska cena 120,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 120,00 €

Zaloga: Na zalogi

Prosimo, v polje vnesite URL naslov vaše trgovine, na katerega boste namestili modul.

* Obvezna polja

Cena: 150,00 €

Akcijska cena 120,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 120,00 €

Opozorilo: Prosimo, upoštevajte, da se Magento moduli prodajajo ločeno, namestitev in podpora nista vključeni (razen navodil za namestitev). Po nakupu boste pridobili neposreden dostop do datotek in izvorne kode, kar pomeni, da vračilo izdelka ni možno. Zaradi različnih verzij platforme, konfiguracij in razširitev, je morda potrebna dodatna prilagoditev modula. Po želji vam lahko namestitev in prilagoditev opravimo preko naše tehnične podpore, kjer se delo obračuna glede na porabljen čas. V kolikor gre za napako na modulu se napaka odpravi brezplačno.

Imate vprašanje o Google analytics 4 (gtag) ali potrebujete pomoč?
 • Opis

  Seznam dogodkov, ki smo jih vgradili in jih trgovina poroča:

  • view_item - ogled produktne strani
  • view_item_list - ogled kategorije artiklov
  • add_to_cart - dodajanje artikla v košarico
  • remove_from_cart - odstranitev artikla iz košarice
  • view_cart - ogled košarice (checkout/cart)
  • begin_checkout - začetek zaključka nakupa (checkout/onepage, firecheckout, checkout/onestep,..)
  • purchase - zaključek nakupa (checkout/success)
  • sign_up – registracija uporabnika
  • login - prijava uporabnika v uporabniški račun

  Podatki, ki se prikazujejo, so v obliki Google Tag (gtag) in jih naj bi po poročanju stranke prepoznal tudi Tag Manager.

  Več o dogodkih si lahko preberete na spodnji povezavi: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/ga4/reference/events?client_type=gtag

  Na spletni trgovini, ki ste jo ravno obiskali, se modul uspešno uporablja in ga lahko preizkusite z uporabo orodij.

 • Dodatne informacije
  Platforma OpenMage (Magento 1.9.x)
 • Navodila za namestitev

  Skopirajte vso vsebino arhiva (.zip datoteke) v root direktorij Magento instalacije (pogosto je to public_html). Ko skopirate datoteko morate osvežiti predpomnilnik spletne trgovine in se prijaviti in odjaviti v administracijo.

  Nato nastavitev modul v administraciji trgovine pod Sistem / Konfiguracija / Degriz / Gtag za Google Analtics 4.

  Ko je modul omogočen in nastavljen lahko delovanje stestirate preko strani: https://tagassistant.google.com/

 • Prilagoditev

  Potrebujete dodatne funkcionalnosti za dosego vaših poslovnih ciljev?

  Pišite nam in prilagodili bomo ta modul za vas! Naša ekipa bo poskrbela, da boste prejeli točno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izpolnitev vaših poslovnih zahtev. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili, da bo modul deloval v skladu z vašimi edinstvenimi zahtevami.

  Nudimo tehnično podporo, ki se obračuna po porabljenem času, tako da vam lahko pomagamo pri namestitvi in prilagoditvi modula. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za popolno prilagoditev modula glede na vaše potrebe. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri