Menu

Individualna izobraževanja ”Povečanje prodaje in obiska s pomočjo Google adwords in SEO optimizacijo”

Cena (brez DDV): 359,00 € Cena (z DDV): 437,98 €

Datum: po dogovoru
Trajanje: 6 h 
Kje: Dominatus d.o.o., Ob potoku 40, 1351 Brezovica pri Ljubljani (BREZPLAČNO PARKIRANJE!)
Predavatelji: Uroš Okorn in Jure Adlešič (Dominatus d.o.o.)
Investicija: 359,00 € + ddv. Ob nakupu dobite zraven gratis bon za 90 € za Google Adwords oglaševanje.
Vsebina predavanj:  Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi želeli izboljšati in povečati prodajo preko Google adwords oglasov in SEO optimizacijo. 

1. Del: Google Adwords (Jure Adlešič) 

Na predavanju boste pridobili veliko praktičnih napotkov, znanja in novih idej, kako lahko z Google Adwords ugodno in efektivno pridete do novih kupcev. Le-ti že sedaj iščejo izdelke in storitve, ki jih vaše podjetje ponuja na trgu. Ne dovolite, da spregledajo vašo ponudbo! Tema seminarja o Google oglaševanju bo točno to - kako z Google oglaševanjem pridobiti nove posle. 

Program predavanja:

 • izbor ključnih besed glede na sredstva, cilje in prodajni program,
 • uporabna orodja za raziskavo trga,
 • efektivno oglaševanje v iskalnem omrežju,
 • kako do 4x nižjega klika od povprečja,
 • razlika med poceni in kvalitetnim klikom,
 • druge možnosti, ki vam jih ponuja Google Adwords, njihove prednosti in slabosti,
 • prikazno omrežje,
 • remarketing in dinamični remarketing,
 • gmail sponsored promotions,
 • analiza oglaševalskih akcij in postopki za optimizacijo le-teh, 
 • alternative Google Adwords oglaševanja - za vse tiste, ki vas Google "ne mara".

Poudarek bo na primerih in nasvetih iz prakse.

Seminar je namenjen vsem, ki želijo izboljšati svoje prodajne rezultate, zapravljati manj od konkurence in hkrati prodati več ter tistim, ki želijo, da jim njihove akcije upravlja zunanje podjetje, a ne vedo na kaj vse morajo biti pozorni pri izbiri.

2. Del: SEO Optimizacija (Uroš Okorn)

a) Priprava besedila za bralce in za Googlove "hrošče" 
Nastja bo predstavila, kako najprej predvsem napisati vsebino za bralca, torej da je vsebina berljiva in  nagovarja morebitnega kupca k nakupu, hkrati pa da je vsebina všečna "gospodu" Googlu. Za to obstajajo zanimive in enostavne tehnike, ki se jih lahko naučimo z nekaj vaje.

b) Kako do top pozicij na iskalniku Google?
Primerjava Google oglaševanja in optimizacije spletnih strani, pravilna izbira ključnih besed, tehnična, vsebinska in offsite optimizacija, Googlove posodobitve kot so Pingvin, Panda, Kolibri, Golob, Rankbrain ipd, težave ob prenovi spletnega mesta, napake, zaradi katerih pozicije na iskalniku Google padejo, kako doseči, da nas bo Google pokazal v Google locals itd

c) Napredna tehnična optimizacija spletnih strani in kako z različnimi orodji doseči, da je povezava do vaše strani na prvi strani iskalnika Google?
Obravnavali bomo nekatere ključne postopke pri onsite SEO-u: analiza ključnih besed, uporaba Google Webmasters tools, kreiranje sitemap-a, nastavitve strežnika: rewrite rule-i in 301 preusmeritve, 404 napake, pravilna zgradba URL-jev, robots.txt, optimizacija hitrosti spletne strani, canonical značka in uporaba brezplačnih orodij.

d) Napredne tehnike pridobivanja kvalitetnih povratnih povezav. 
V drugem delu predavanja bo Uroš predstavil različne tehnike pridobivanja kvalitetnih povezav: kako preprečiti Google Penalty, kako na pozicijo vplivajo Penguin, Panda, Hummingbird in ostali, kako sedaj merimo vrednost strani, ko PageRank ni več javen, kako se prenaša link juice in najbolj pomembno: kako izračunamo vrednost povezave in kaj vse na njo vpliva.

Cena/kotizacija: redna cena 359,00 € plus DDV  + gratis bon za 90 € za Google Adwords oglaševanje. 

Cena vključuje:

 • 6 urno izobraževanje, 
 • gradivo in izročke slajdov v fizični in e-verziji,
 • nadaljnjo pomoč, nasvete.

POPUST: Ob prijavi dveh ali več oseb 30% popust na udeleženca. 

Prijavite se lahko tako, da dodate izobraževanje v spletno košarico in zaključite nakup preko spleta ali pa oddate svojo prijavo na email nastja@degriz.net.

O predavateljih: 

Jure Adlešič skupaj z ekipo upravlja oglaševalske akcije za številna podjetja v regiji in širše. Je idejni avtor največjega slovarja v Sloveniji (www.spletni-slovar.com) in avtor številnih člankov o optimizaciji in Google Adwords oglaševanju na blogu podjetja www.optimizacija-strani.info ter na www.racunalniske-novice.si. Nekaj referenc: 1nadan.si, Hypo Alpe Adria d.d., Špica International d.o.o., L'occitane, ...

Uroš Okorn je strokovnjak za optimizacijo spletnih strani in optimizacijo MySQL-a. V podjetju Dominatus d. o. o. se ukvarjajo z optimizacijo in izdelavo spletnih strani. Izkušnje si je nabral v različnih slovenskih podjetjih, nazadnje pa je bil skoraj štiri leta zaposlen v podjetju Bolha d. o. o. kot vodja razvoja, kjer je skrbel za največja oglasna sistema v Sloveniji in na Hrvaškem, to sta Bolha.com in Njuskalo.hr. 

Zadnje reference

Life
Etui za mobi
Nutrisslim
MySpirit
Hummel
Spletična
GA
Malina
Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.