Menu
Želite povečati prodajo doma in prodreti na tuje trge?

Želite povečati prodajo doma in prodreti na tuje trge?

Z veseljem vas obveščamo, da bomo na spletnem tržišču Kaymu.si v naslednjih dneh in tednih večjemu številu kvalitetnih spletnih ponudnikov omogočili, da brezplačno in enostavno umestijo svojo ponudbo na največje spletno tržišče v Sloveniji in na Hrvaškem. Ekipa Kaymu je ponosna, da ji zaupa že več kot 200 partnerjev. Vse od mednarodnih korporacij, kot so Harvey Norman, Vileda in Otto group, do specializiranih spletnih trgovin, kot so Malinca.si, Gizzmo.si in Maxximum Shop.

Ker smo prepričani, da sodelovanje zanima tudi vas, bomo veseli, če preletite spodnji email in nas kontaktirate na info@kaymu.si, ali direktno na 01 2009 772. Vabljeni tudi na našo B2B stran http://kaymub2b.si, kjer lahko najdete vse prednosti sodelovanja, ekipo Kaymu.si in naše kontakte.

Kaj je Kaymu.si?

kaymu trgovinaNa kratko - mednarodno spletno tržišče, ki ponudnikom omogoča dvig prodaje.

Brezplačno, hitro in brez velikega kompliciranja. Naš cilj je na enem mestu zbrati vse kvalitetne ponudnike iz Slovenije in le tem omogočiti odličen brezplačni marketing, močno podporo pri prodaji in aktualne informacije o trendih in navadah kupcev na Kaymu v Sloveniji in na Hrvaškem.

Skupaj z našim partnerjem, Degiz.net vam omogočimo tudi enostaven izvoz XMLa po naši strukturi in tako še olajšamo pričetek sodelovanja.

Vse samo in izključno zato, da pomagamo doseči nove mejnike uspehov v prodaji. Ne glede na to, ali ste posameznik, ki šele razmišlja o poslovni poti na spletu, ali mednarodna korporacija, lahko na Kaymu.si dosežete odlične rezultate. Globalna prisotnost, mednarodna ekipa strokovnjakov, trije podporni centri po Evropi in pregovorna nemška delovna vnema, združena s slovensko kreativnostjo, vam v Kaymu.si zagotavlja kredibilnega partnerja.

Naš cilj je jasen. Skupaj z vami želimo postati gonilna sila slovenskega spletnega nakupovanja. Prostor, ki bi ga lahko primerjali s trgovskim središčem na spletu. S tem, da pri nas ni najemnine.

Zakaj Kaymu.si

kaymu trgovinaKer smo edino mednarodno podjetje, ki vam omogoča odlično izpostavitev doma in v tujini. Hitro in brezplačno. Vse stroške spletnega marketinga krijemo mi. Na vas je le, da redno upravljate s svojo trgovino na Kaymu.si. Do spletne trgovine boste imeli popoln administrativni dostop. To pomeni, da imate vi pod nadzorom cene, zaloge, opise in vse ostalo kar je vam pomembno.

Naš osnovni cilj in vodilo je, da vam v sodelovanju z vami, povečamo prodajo in omogočimo večjo izpostavitev na spletu. Doma in v tujini. Enostavno.

Za več informacij smo vam na voljo na e-mail naslovu info@kaymu.si ali telefonski številki 01 200 97 72. Obiščite nas na tudi na Kaymu B2B strani.

Veselimo se bodočega sodelovanja,

Rok Kragelj.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.