040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Želite povečati prodajo doma in prodreti na tuje trge?

Z veseljem vas obveščamo, da bomo na spletnem tržišču Kaymu.si v naslednjih dneh in tednih večjemu številu kvalitetnih spletnih ponudnikov omogočili, da brezplačno in enostavno umestijo svojo ponudbo na največje spletno tržišče v Sloveniji in na Hrvaškem. Ekipa Kaymu je ponosna, da ji zaupa že več kot 200 partnerjev. Vse od mednarodnih korporacij, kot so Harvey Norman, Vileda in Otto group, do specializiranih spletnih trgovin, kot so Malinca.si, Gizzmo.si in Maxximum Shop.

Ker smo prepričani, da sodelovanje zanima tudi vas, bomo veseli, če preletite spodnji email in nas kontaktirate na info@kaymu.si, ali direktno na 01 2009 772. Vabljeni tudi na našo B2B stran http://kaymub2b.si, kjer lahko najdete vse prednosti sodelovanja, ekipo Kaymu.si in naše kontakte.

Kaj je Kaymu.si?

kaymu trgovinaNa kratko - mednarodno spletno tržišče, ki ponudnikom omogoča dvig prodaje.

Brezplačno, hitro in brez velikega kompliciranja. Naš cilj je na enem mestu zbrati vse kvalitetne ponudnike iz Slovenije in le tem omogočiti odličen brezplačni marketing, močno podporo pri prodaji in aktualne informacije o trendih in navadah kupcev na Kaymu v Sloveniji in na Hrvaškem.

Skupaj z našim partnerjem, Degiz.net vam omogočimo tudi enostaven izvoz XMLa po naši strukturi in tako še olajšamo pričetek sodelovanja.

Vse samo in izključno zato, da pomagamo doseči nove mejnike uspehov v prodaji. Ne glede na to, ali ste posameznik, ki šele razmišlja o poslovni poti na spletu, ali mednarodna korporacija, lahko na Kaymu.si dosežete odlične rezultate. Globalna prisotnost, mednarodna ekipa strokovnjakov, trije podporni centri po Evropi in pregovorna nemška delovna vnema, združena s slovensko kreativnostjo, vam v Kaymu.si zagotavlja kredibilnega partnerja.

Naš cilj je jasen. Skupaj z vami želimo postati gonilna sila slovenskega spletnega nakupovanja. Prostor, ki bi ga lahko primerjali s trgovskim središčem na spletu. S tem, da pri nas ni najemnine.

Zakaj Kaymu.si

kaymu trgovinaKer smo edino mednarodno podjetje, ki vam omogoča odlično izpostavitev doma in v tujini. Hitro in brezplačno. Vse stroške spletnega marketinga krijemo mi. Na vas je le, da redno upravljate s svojo trgovino na Kaymu.si. Do spletne trgovine boste imeli popoln administrativni dostop. To pomeni, da imate vi pod nadzorom cene, zaloge, opise in vse ostalo kar je vam pomembno.

Naš osnovni cilj in vodilo je, da vam v sodelovanju z vami, povečamo prodajo in omogočimo večjo izpostavitev na spletu. Doma in v tujini. Enostavno.

Za več informacij smo vam na voljo na e-mail naslovu info@kaymu.si ali telefonski številki 01 200 97 72. Obiščite nas na tudi na Kaymu B2B strani.

Veselimo se bodočega sodelovanja,

Rok Kragelj.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.