040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Urice ob kavici: za spletne trgovce

Kaj vse morate kot spletni trgovec vedeti o prodaji preko spleta? Udeležite se predavanja, ki ga organizira podjetje DEGRIZ d.o.o. v sodelovanju s podjetji BSMART, Žan Bagarić s.p. in IRON d.o.o. Ne glede na to ali se s spletno prodajo ukvarjate že dlje časa ali pa ste šele na začetku svoje poslovne poti, je to srečanje, ki ga nikakor ne smete zamuditi.

Spletni trgovciAnže Voh (direktor podjetja DEGRIZ d.o.o.), Žan Bagarić (direktor podjetja BSMART, Žan Bagarić s.p.) in Vesna Madžarič (zadolžena za stik s strankami v pojdetju IRON d.o.o.) so predavatelji, ki vam bodo predstavili nekaj primerov dobre prakse in zadnje trende v spletni prodaji, ki preverjeno dajejo razultate.

Izvedite vse drobne trike velikih spletnih trgovcev, katere boste lahko v svojem poslu uporabili že naslednji dan.

Večina podjetij, ki se ukvarja s spletno prodajo se slej kot prej sreča z različnimi večjimi ali manjšimi izzivi, kateri imajo neposreden vpliv na prodajo. K sreči obstajajo nekateri triki s pomočjo katerih lahko stopite korak iz povprečja, ter skočite med vodilne spletne trgovce.

Kratek program dogajanj:

  • Kratka predstavitev vseh sodelujočih
  • Predstavitev učinkovitega oglaševanja - Žan Bagarić (praktičen primer učinkovite oglaševalske akcije)
  • Hitri triki do boljše prodaje - Anže Voh (predstavitev razširitev trgovine)
  • Komunikacija s strankami - Vesna Madžarič (z učinkovito komunikacijo s strankami do večje prodaje)
  • Neformalno druženje ob kavici

Druženje za spletne trgovceV primeru dobrega odziva lahko pričakujete redna 1x mesečna srečanja z zanimivimi triki in nasveti, ki vam bodo predstavljeni s strani različnih domačih in gostujočih predavateljev. Seveda je ravno tako pomembno druženje z ostalimi stanovskimi kolegi, s katerimi lahko izmenjate številne izkušnje ali pa z njimi navežete nove poslovne stike.

Število mest je omejeno, prijave so obvezne.

Prijave pošljite na anze@degriz.net (prosimo pripišite ime, priimek, email in naslov vaše spletne trgovine). Se vidimo!

P.S.: Mesečna predavanja imamo tudi za spletne mojstre v sklopu Mastermind srečanj.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.