040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Razpis za prosto delovno mesto - programer (PHP)

Degriz je podjetje, ki z ljubeznijo do najnovejših tehnologij in marketinga razvija spletne rešitve in trgovine v sistemu Magento, ki prinašajo najboljše prodajne rezultate, strankam pa nasmeh ob pogledu na odlične statistike.

Želite delati na zanimivih spletnih projektih in se naučiti novih stvari? Potem je sedaj priložnost, da se prijavite na razpis za delovno mesto programerja v mladi in zabavni ekipi, ki vsak dan odigra partijo ročnega nogometa :)

Iščemo namreč spletnega navdušenca, ki nam bo pomagal pri:

 • razvoju novih spletnih aplikacij
 • vzdrževanju / podpori obstoječih spletnih trgovin
 • razvoju in postavitvi novih spletnih trgovin

Potrebna znanja: 

 • PHP (objektno) + MySQL
 • osnove HTML in CSS (JavaScript/jQuery je plus)

Pogoji dela:

 • delo poteka v prostorih podjetja v Celju (Gorica pri Šmartnem 45a)
 • delovnik 8 ur od ponedeljka do petka
 • delo v mladi ekipi strokovnjakov (več o ekipi preberite TUKAJ)
 • način sodelovanja: redna zaposlitev, preko študentske napotnice ali podjetja (npr. s.p.)
 • plačilo po dogovoru in učinkovitosti, ter odvisna od predhodnega znanja 

CV pošljite na zaposlitev@degriz.net do 15.11.2016. Prijava naj vsebujejo tudi naslednje informacije:

 • oddaljenost od Celja
 • lastno oceno posameznega potrebnega znanja (PHP, MySQL, HTML, CSS in JS)
 • referenčni ustvarjen spletni projekt - za referenco lahko pošljete url strani (nujno dopišite kaj na strani ste sami izdelali) ali en dokument vzorčne kode, ki ste jo sami spisal
 • starost in delovne izkušnje v mesecih
Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.