040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izobraževanja jesen 2016

September je že tukaj! Listje počasi a vztrajno pridobiva jesenske barve in kmalu bomo lahko pojedli prve porcije pečenega kostanja. Šolarji so že pogumno zakorakali v šolske klopi, jesen pa bo tudi pri nas v znamenju izobraževanj in sprememb :)

Nova znanja in ideje so zaklad do uspeha, zato sem vam to jesen pripravila, kar 4 različna izobraževanja na temo spletnega marketinga in prodaje, kjer bom z vami podelila vse moje izkušnje in znanja, ki sem jih dobila z razvojem spletne trgovine Malinca, ki je postala Spletni trgovec leta 2015.

Pripravila sem vam tudi 17% popust za vse prijave do 6.10.

Pa pohitite s prijavo saj je število mest omejeno in velja po pravilu – kdo prvi pride, prvi melje oz. moja različica kdor prvi zna, prvi proda :)

1Izobraževanja ”priprava spletne strategije” 7.10.2016 (Že 5 ponovitev!)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki spletne trgovine še nimajo (začetnikom spletne prodaje) kot tudi tistim, ki spletno trgovino že imajo in bi radi povečali prodajo preko spleta oziroma naredili celovito spletno strategijo.

Točno določene področja, ki jih bomo obdelali preverite TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 20. Še 3 prosta mesta.

2. Izobraževanje ”facebook oglaševanje za začetnike” 18.10.2016 (2. ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi želeli pričeti z Facebook oglaševanjem oziroma tistim, ki ste z oglaševanjem že pričeli, ampak bi radi izboljšali rezultate preko Facebook oglasov.

Točno določene teme o katerih bomo govorili preverite TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 10. Še 4 prosta mesta.

3. Izobraževanje ”povečanje konverzij oziroma prodaje v spletni trgovini” 10.11.2016 (2 ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki spletno trgovino že imate in bi želeli povečati število konverzij za vaši strani. Izobraževanje je omejeno na 10 udeležencev, ker bomo delali in se pogovarjali o konkretnih izboljšavah na vaših spletnih trgovinah.

Več info s klikom TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 10. Še 5 prostih mest.

4. Izobraževanja ”email marketing po malincino” 22.11.2016 (2 ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi želeli pričeti z email marketingom oziroma tistim, ki ste z njim že pričeli, ampak bi radi izboljšali rezultate.

Točno določene teme in vse predavateljice preverite s klikom TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 15. Še 9 prostih mest.

Prijave in več informacij s klikom TUKAJ ali na email nastja@degriz.net.

Se vidimo in beremo. :)

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.