Menu
Izobraževanja jesen 2016

Izobraževanja jesen 2016

September je že tukaj! Listje počasi a vztrajno pridobiva jesenske barve in kmalu bomo lahko pojedli prve porcije pečenega kostanja. Šolarji so že pogumno zakorakali v šolske klopi, jesen pa bo tudi pri nas v znamenju izobraževanj in sprememb :)

Nova znanja in ideje so zaklad do uspeha, zato sem vam to jesen pripravila, kar 4 različna izobraževanja na temo spletnega marketinga in prodaje, kjer bom z vami podelila vse moje izkušnje in znanja, ki sem jih dobila z razvojem spletne trgovine Malinca, ki je postala Spletni trgovec leta 2015.

Pripravila sem vam tudi 17% popust za vse prijave do 6.10.

Pa pohitite s prijavo saj je število mest omejeno in velja po pravilu – kdo prvi pride, prvi melje oz. moja različica kdor prvi zna, prvi proda :)

1Izobraževanja ”priprava spletne strategije” 7.10.2016 (Že 5 ponovitev!)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki spletne trgovine še nimajo (začetnikom spletne prodaje) kot tudi tistim, ki spletno trgovino že imajo in bi radi povečali prodajo preko spleta oziroma naredili celovito spletno strategijo.

Točno določene področja, ki jih bomo obdelali preverite TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 20. Še 3 prosta mesta.

2. Izobraževanje ”facebook oglaševanje za začetnike” 18.10.2016 (2. ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi želeli pričeti z Facebook oglaševanjem oziroma tistim, ki ste z oglaševanjem že pričeli, ampak bi radi izboljšali rezultate preko Facebook oglasov.

Točno določene teme o katerih bomo govorili preverite TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 10. Še 4 prosta mesta.

3. Izobraževanje ”povečanje konverzij oziroma prodaje v spletni trgovini” 10.11.2016 (2 ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki spletno trgovino že imate in bi želeli povečati število konverzij za vaši strani. Izobraževanje je omejeno na 10 udeležencev, ker bomo delali in se pogovarjali o konkretnih izboljšavah na vaših spletnih trgovinah.

Več info s klikom TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 10. Še 5 prostih mest.

4. Izobraževanja ”email marketing po malincino” 22.11.2016 (2 ponovitev)

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi želeli pričeti z email marketingom oziroma tistim, ki ste z njim že pričeli, ampak bi radi izboljšali rezultate.

Točno določene teme in vse predavateljice preverite s klikom TUKAJ. Število udeležencev je omejeno na 15. Še 9 prostih mest.

Prijave in več informacij s klikom TUKAJ ali na email nastja@degriz.net.

Se vidimo in beremo. :)

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.