040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Email marketing

Splet je izjemnega pomena in je vedno pomembnejši. Za veliko podjetij in organizacij je ključen, za nekatere še bo.


Poskrbeti morate za položaj vašega podjetja na spletu. Pomemben je strateški premislek pred vstopom vašega podjetja v svet najhitrejšega pretoka informacij, zato je dobro, da ga prepustite profesionalcem. Potrebno je natančno opredeliti, kaj bomo nudili na spletu, zakaj in kako. Strategijo je potrebno vpeljati v izgled spletnih strani in vsebino. Potrebno je določiti, od kje bodo prihajali obiskovalci in zakaj bodo naročili vaše storitve.

email obveščanjeV podjetju Degriz vam nudimo popolno podpora na področju spletnega trženja oziroma e-marketinga. Vašo bazo stranko bomo razširili tudi s posebnimi akcijami, kot so ankete in nagradne igre.

Z rednim obiskom vaših spletnih strani bo prihajajo tudi do rednih naročil. Te spremljamo za vas. Natančno vemo od kje, kdaj in zakaj je kupce prišel na vašo stran in kaj je kupil. Zaradi natančnih analiz smo lahko vedno boljše in lahko skupaj prodamo vedno več. Učinkovitost vaše spletne predstavitve se bo povečevala, kar je ključno za uspeh.

V okviru e-marketinga vam nudimo:

  • Strategijo in vsebino vaše predstavitve
  • Iskalni marketing: optimizacija za iskalnike in zakup ključnih besed
  • Vključitev v socialna omrežja in na druge tematsko podobne strani
  • Skrb za bazo strank in obveščanje preko e-sporočil
  • Priprava posebnih akcij, kot so nagradne igre
  • Vašo prodajo sproti analiziramo in izboljšujemo

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.