Menu
Davčne blagajne so tu. Je vaša trgovina pripravljena?

Davčne blagajne so tu. Je vaša trgovina pripravljena?

2. januar 2016 se približuje s s svetlobno hitrostjo, z njim pa tudi obvezna uvedba davčnih blagajn.

Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest najbrž že veste, da je Zakon o davčnem potrjevanju računov obvezen za vse spletne trgovce, ki morajo izdajati račune za dobavo blaga ali storitev, voditi poslovne knjige in evidence, ter prejemajo plačila v gotovini.

davčna blagajnaSporočamo vam, da smo razvili svojo programsko rešitev namenjeno Magento spletnim trgovinam, ki upošteva vse zahteve FURS-a, hkrati pa je enostavna za uporabo. Vse, kar potrebujemo za implementacijo modula v vašo obstoječo spletno trgovino je brezplačno namensko digitalno potrdilo, ki ga pridobite na portalu eDavki. Poleg namenskega digitalnega potrdila nam morate posredovati tudi vaše podatke o poslovnem prostoru, v katerem boste izdajali račune. Tako ste lahko brez skrbi, da ste zadostili vsem zakonskim zahtevam in se lahko posvetite svojemu delu.

V ponedeljek, 21. decembra, bomo začeli s implementacijo modula vsem zainteresiranim obstoječim in drugim strankam. Pišite nam na podpora@degriz.net ali nas pokličite na telefonsko številko 030 670 701 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

POZOR! Zaradi velikega povpraševanja priporočamo, da z vgradnjo ne počakate do zadnjega trenutka, saj bo tako vgradnja zelo otežena oz. skoraj nemogoča.

Naj bo novo leto 2016 uspešno, zadovoljno in čim bolj brezskrbno! Tudi na področju davčne zakonodaje!

Več informacij o davčnih blagajnah si lahko preberete na spodnji povezavi:

http://www.fu.gov.si/podjetja/

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.