040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Davčne blagajne so tu. Je vaša trgovina pripravljena?

2. januar 2016 se približuje s s svetlobno hitrostjo, z njim pa tudi obvezna uvedba davčnih blagajn.

Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest najbrž že veste, da je Zakon o davčnem potrjevanju računov obvezen za vse spletne trgovce, ki morajo izdajati račune za dobavo blaga ali storitev, voditi poslovne knjige in evidence, ter prejemajo plačila v gotovini.

davčna blagajnaSporočamo vam, da smo razvili svojo programsko rešitev namenjeno Magento spletnim trgovinam, ki upošteva vse zahteve FURS-a, hkrati pa je enostavna za uporabo. Vse, kar potrebujemo za implementacijo modula v vašo obstoječo spletno trgovino je brezplačno namensko digitalno potrdilo, ki ga pridobite na portalu eDavki. Poleg namenskega digitalnega potrdila nam morate posredovati tudi vaše podatke o poslovnem prostoru, v katerem boste izdajali račune. Tako ste lahko brez skrbi, da ste zadostili vsem zakonskim zahtevam in se lahko posvetite svojemu delu.

V ponedeljek, 21. decembra, bomo začeli s implementacijo modula vsem zainteresiranim obstoječim in drugim strankam. Pišite nam na podpora@degriz.net ali nas pokličite na telefonsko številko 030 670 701 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

POZOR! Zaradi velikega povpraševanja priporočamo, da z vgradnjo ne počakate do zadnjega trenutka, saj bo tako vgradnja zelo otežena oz. skoraj nemogoča.

Naj bo novo leto 2016 uspešno, zadovoljno in čim bolj brezskrbno! Tudi na področju davčne zakonodaje!

Več informacij o davčnih blagajnah si lahko preberete na spodnji povezavi:

http://www.fu.gov.si/podjetja/

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2022 Degriz. Vse pravice pridržane.