040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Brezplačna analiza spletne trgovine

Pogostokrat opažamo, da imajo spletne trgovine neizkoriščen potencial, ki bi lahko doprinesel k boljši uporabniški izkušnji uporabnikov in vseh vključenih v proces spletne prodaje. Razlog je ponavadi pomanjkanje znanja, časa ali informacij, s katerimi bi lahko izboljšali uporabniško izkušnjo obiskovalcev in strank, jim ponudili tisto kar iščejo in v celoti izboljšali delovanje spletne trgovine.

Ekipa Degriz se je odločila, da bo vsak teden enemu naročniku, ki ima spletno trgovino naredila BREZPLAČNO ANALIZO SPLETNE TRGOVINE in pripravila predloge izboljšav. Analize se bo lotila celotna 6-članska ekipa in pripravila predloge izboljšav tako s programerskega, vsebinskega in prodajnega vidika. 

Analiza bo obsegala:

  • testiranje uporabniške izkušnje
  • pregled strukture spletne strani
  • pregled funkcionalnosti spletne trgovine
  • pregled prodajnih elementov spletne trgovine
  • pregled vsebin
  • pregled ustreznosti url naslovov in povezav
  • pregled ustreznosti metapodatkov
  • pregled grafične podobe
  • pregled modulov

Vsak teden bomo izbrali eno izmed prijavljenih spletnih trgovin, opravili brezplačno analizo in nato rezultate in predloge izboljšav poslali na email. Cilj in želja je namreč izboljšati delovanje trgovin in maksimizirat potencial naših strank.

Vsi tisti, ki bi želeli analizo spletne strani ali spletne trgovine vendar niste naša stranka, se lahko prav tako prijavite. Cena analize znaša 199 eur + DDV  0 eur + DDV.

Prijave so možne na anze@degriz.net (zadeva: Brezplačna analiza spletne strani)

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.